Onze Diensten

wie wij zijn

Ons bedrijf InfraBeveiliging heeft zich gespecialiseerd in en rondom beveiligingsprojecten die te maken hebben met beveiliging specifiek gericht op de infrastructuur. Onze vakbekwame medewerkers richten zich op alle vormen
van beveiliging: van verkeersregelaars tot toezichthouders. Door investeringen te hebben gedaan op al deze diverse beveiligingsvormen kunnen wij een breed scala van beveiligingsdiensten aanbieden. Wij kunnen dan ook gerust zeggen: InfraBeveiliging biedt beveiliging van A tot Z.

Onze Diensten

Manbewaking

InfraBeveiliging levert manbewaking en toezichthouders op locatie door geheel Nederland. Alle medewerkers hebben een VCA , BHV, beveiliging en de TenneT poortinstructie op zak.
Kleding van InfraBeveiliging is in de kleuren Blauw – Geel met reflectie, dit om duidelijk zichtbaar te zijn en zich te onderscheiden van de concurrenten.
PBM’s zijn aanwezig volgens de gebruiksvoorschriften.

VKR / Verkeersdiensten

InfraVerkeersdiensten beschikt over eigen verkeersregelaars en vakmannen met BRL9101 CROW.

Medio juli 2019 verwachten wij een eigen actiewagen tot onze beschikking te hebben.

Eigen keet met zonnepanelen

In combinatie met manbewaking kunnen wij eigen keten leveren, met of zonder continu camerasysteem. De keten zijn goedgekeurd en uitgerust met omvormer naar 220 Volt. Voor onze opdrachtgevers een uitkomst omdat wij geheel zelfvoorzienend zijn. Werken voor ons in grote steden is dan ook een uitkomst, mede door zonnepanelen, zodat er geen geluid- en stankoverlast bestaat ( Milieubewust ).

Opvolging Calamiteiten

InfraBeveiliging en InfraVerkeersdiensten kunnen u 24 uur per dag bijstaan bij alle soorten calamiteiten. Enkele voorbeelden hiervan zijn: verkeersongelukken, technische problemen en het bewaken van goederen. Mocht de opdracht van langere duur zijn dan zetten wij, voor zowel eigen personeel als personeel van de opdrachtgever, een keet neer zodat hen niets ontbreekt aan de eerste voorzieningen.

ISPS Manbewaking

InfraBeveiliging verricht veelal opdrachten voor opdrachtgevers in de havens van IJmuiden, Rotterdam en Amsterdam. Medewerkers van InfraBeveiliging kunnen toezicht houden op medewerkers van zowel in- als externe bedrijven in de havens. De belangrijkste talen zoals Duits, Engels en Nederlands worden beheerst, waardoor de poortinstructie goed en snel doorlopen kan worden.

Receptiediensten en Toezicht houden

InfraBeveiliging verleent zich vaak aan receptiediensten. Wij doen dit onder andere voor ziekenhuizen, waaronder Vlietland en het OLVG ziekenhuis, maar ook voor overheidsgebouwen. Een opdrachtgever kan kiezen uit een beveiliger of een toezichthouder. Wij nemen ons werk te allen tijde serieus en zijn een visitekaartje voor uw bedrijf of onderneming.

Overige

Mocht één van uw gevraagde diensten er niet tussen staan, aarzel dan niet en neem dan telefonisch contact met ons op. Schrijven mag natuurlijk ook naar info@infrabeveiliging.nl