Infra Beveiliging
heading-icon
Infra Beveiliging

Onze diensten

Manbewaking

Manbewaking omvat het inzetten van beveiligingspersoneel voor het bewaken en beschermen van personen en eigendommen tegen mogelijke dreigingen of risico's.

Object beveiliging

Objectbeveiliging houdt in dat beveiligingspersoneel wordt ingezet om de veiligheid en beveiliging van, eigendommen en faciliteiten te waarborgen en te beschermen tegen potentiële risico's en gevaren

Artiesten begeleiding

Artiestenbegeleiding omvat het bieden van ondersteuning en begeleiding aan artiesten tijdens optredens, evenementen of tours, inclusief logistiek, planning en algemeen welzijn.

Hostessdiensten

Hostessdiensten omvatten het leveren van gastvrouwen of gastheren voor evenementen, beurzen of bijeenkomsten, die verantwoordelijk zijn voor het verwelkomen, begeleiden en assisteren van gasten.

Receptie diensten

Receptiediensten omvatten het leveren van professioneel personeel om de receptie te bemannen, bezoekers te verwelkomen, telefoontjes te beantwoorden en algemene administratieve taken uit te voeren.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging omvat het waarborgen van de veiligheid en beveiliging binnen zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, met als doel de bescherming van patiënten, medewerkers en eigendommen.

AZC-beveiliging

AZC-beveiliging betreft het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van asielzoekerscentra (AZC's), met als doel de bescherming van bewoners, personeel en eigendommen.

Controlediensten

Controlediensten bestaan uit beveiligings- en inspectietaken die gericht zijn op het handhaven van regels, veiligheidsnormen en kwaliteitsstandaarden voor een optimale beveiliging en naleving.

Drone beveiliging

Dronebeveiliging omvat het inzetten van drones voor het bewaken en beveiligen van gebieden, evenementen of installaties met als doel het detecteren van dreigingen.

Mangatwacht

Een mangatwacht is een persoon die toezicht houdt op werkzaamheden in en rondom mangaten, zoals putten of kelders, om de veiligheid van werknemers te waarborgen en ongevallen te voorkomen.

Exclusieve Opdrachten

Exclusive opdrachten verwijzen naar opdrachten of taken die beperkt zijn tot een selecte groep of specifieke doelgroep, vaak met een exclusief karakter of een hoog niveau van exclusiviteit.

    Uw project begint bij ons

    j